fredag, september 02, 2011

Fredag!

Idag på jobbet så bjöd vår praktikant oss på lunch! Det var hennes sista dag och hon hade lagat all mat själv.
Auberginerullar fyllda med fetaost i tomatsås, ris med mandel och pumpakärnor, friterade bullar av ris fyllda med kryddad köttfärs

och tandoorikyckling.

Jättegott var det. Så gulligt och modigt. Jag hade aldrig vågat laga mat till alla på kontoret :-)

Åsa och jag tog en liten tur på Triangeln på lunchen. Jag hittade ett par jättefina byxor till Elliott och en rosarandig tröja också. Han kommer att bli så fin i det!

Vi hade även fredagskvart på eftermiddagen med kaka. Jag kände mig helt OK hela dagen, men en timme innan det var dags att gå hem så fick jag ont i magen igen och mådde jätteskumt... Har googlat lite och antar att jag har fått "stressmage". Inte mycket att göra något åt eftersom jag inte riktigt vet vad det är jag är stressad över? Fast jag kanske ska försöka meditera regelbundet och ta det lite lugnt. Det är nog en bra idé :-)

Efter jobbet åkte vi hem till mina föräldrar, de hämtade Elliott på dagis idag. När vi kom dit så satt Elliott och la pussel och hade det så bra så bra! Två hela burkar minimozzarella hade han ätit :-D

Mina föräldrar bjöd oss på jättegoda havskräftor, smörrebröd och räkmacka. Och som genom ett under mådde jag plötsligt bra igen! Vilken tur! Så gott som det var!!!

Vi stannade tills Elliott var jättetrött. Han ville även denna gången stanna hos mina föräldrar "alltid" och när vi körde hem konstaterade han att han varit ledsen för han inte ville åka hem, hehe. Men han var hur glad som helst ändå. Somnade innan vi hunnit hem men vaknade när vi gick in. Då ville han borsta tänderna, äta välling och läsa 5 sagor innan han skulle sova. Hehe! Så det blev sent i säng idag. Kan man hoppas på sovmorgon imorgon?

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Ja, det var verkligen modigt av en praktikant att bjuda på lunch sådär! Och att ens komma på idén.

Och ni verkar alltid äta så mycket god mat hos dina föräldrar!

Kattalena sa...

Ja, så gulligt! Och ja, vi får verkligen mycket god mat hos mina föräldrar! :-)