torsdag, september 01, 2011

Bättre

Hela förmiddagen var jag väldigt hängig, kändes konstigt överallt (ont i magen, ont i huvudet, ont i ryggen, ont i benen...). Men trots det så lyckades jag klura ut en massa saker på jobbet som jag inte fått rätt på förut. Så jag passade på att ta alla krångelgrejor jag kunde komma på och lösa dem :-D. Var hos min sjukgymnast och fick akupunktur, det var himla skönt. Efter det kände jag mig liiite bättre. Michael och jag åt lunch och köpte mössa och vantar till Elliott (det är ju snart vinter). Jag klappade på sötaste Debbie och tog några foton med mobilen.

Hur söt får man vara???

Jobbade på tills klockan var närmare 18. Då Michael och Elliott hämtade mig på jobbet.

Innan jag hade kommit hem så tittade mina föräldrar förbi därhemma. De hade just varit i småland och gav oss massor av kantareller och trattar!
Så på kvällen stekte vi kantarellerna och lyxade till det med kantarellmackor. Mycket mycket gott! Elliott fick dem stekta utan macka, han åt hur många som helst, han älskar kantareller!

4 kommentarer:

åsa sa...

Men åh, så söt hon blev på bilderna! :-)

Och så lyxigt att få kantareller och trattar!!!

Kattalena sa...

Ja, hon är ju en riktig sötnos ju!
Jättelyxigt!!!

mossfolk sa...

Vilken söt liten hund!
Vi åt fläskfillégryta med både gula kantareller och trattisar idag. Så gott! Det är synd (eller tur) att man efter en stund blir så mätt att det faktiskt inte går ner mer :)

Toppen också att få svamp sådär. Jag är hopplös på att hitta själv så sambons syster förbarmade sig över oss :)

Kattalena sa...

Ja, galet söt är hon!

Mums vad gott med fläskfilégryta! Hehe, ja så känner jag ofta! Att det är synd att man inte orkar mer när det är så gott!

Ja, jättelyxigt att få svamp! Den var nästan helt rensad också. :-)