lördag, september 10, 2011

Ännu en sammanfattning

Jag vet att det inte är så roligt med sammanfattningar. Bloggen blir inte så levande. Men jag har inte hunnit med att skriva dagligen denna vecka heller :-)

I tisdags började oljemålningskursen. Där kastades jag direkt in i att börja teckna stolar som sen skulle målas. Jag filade på första stolen i evigheter medan tjejen bredvid hade tecknat alla tre stolarna på några minuter (kändes det som i alla fall). Kul var det!
Elliott var hos mina föräldrar under tiden, de hade hämtat honom på dagis. Jag åkte dit efter kursen. De hade varit på rundvandring i Vanåsparken :-).

Igår efter jobbet så följde Åsa med oss hem. Vi började med att gå in på Ica, Elliott, Åsa och jag. Där köpte vi lite smått och gott att mumsa på. Elliott valde en ovanligt god ost! Denna! Den hade jag inte provat förut men den ska jag absolut köpa fler gånger! Det var kul att Åsa kom hit och hälsade på oss! Vi fick massor av tulpanlökar, jättefina tulpaner ska det bli!
Kex, ostar och lite salami.

I torsdags så jobbade jag, var hos sjukgymnasten och sen åt Michael och jag lunch på Greekway. Efter jobbet gick jag hem till Helene. Vi fikade, pratade och gjorde en meditation. Vi ställde klockan på 25 min och tyckte att det verkade lagom länge för meditaiton. Men när klockan ringde så blev vi båda lika förvånade och trodde att det kanske gått max 10 min! Så nästa gång ska vi sätta klockan på 35 min, minst! Väntade lite på bussen på vägen hem och passade på att ta några foton.


är jag kom hem hörde jag att Michael nattade Elliott så jag tog en promenad med Oscar i ösregnet.

På fredagen tog jag en lyx-semesterdag! Jag satt i soffan hela förmiddagen och tittade först på "Jag är min egen Dolly Parton". Såg aldrig klart den förra gången jag satte på den. Jättebra var den! Älskar dokumentärer av alla slag! Sen såg jag lite på 90210 - nya serien och så pillade jag med foton. Hade tänkt läsa lite bloggar och komma ikapp med lite sådant, men det hann jag inte. Hämtade Elliott och så var vi hemma en stund innan vi åkte hem till mamma där Gittan också var på besök. Pappa var på begravning. Vi beställde pizza och åt allihop och så var vi där hela kvällen och hade himla trevligt! Elliott sjöng en massa fina sånger för oss precis innan det var dags att gå hem.

Idag är det lördag och vi har varit på Lutz och tittat om de hade någon bra matta till hallen, det hade de men den var väldigt dyr. Så vi köpte ingen. Men jag köpte satin-lakan som var jättefina och till bra pris! När vi kom hem kom Ingrid hit och hälsade på oss. Vi fick jättefina orkidéer och te med "vitchokladsmak". Mycket gott! Vi drack det meddetsamma till lite kakor. Michael hade gjort chokladbollar också. De var goda. Ingrid åkte hem och Michael, Elliott och jag gick till en lekplats som vi inte varit på förut. Den tyckte Elliott var väldigt rolig och ville inte alls gå hem därifrån :-)

Nu ska vi fixa lite mat. Blir nog räkor, lax, ägg och majonnäs ser det ut som...

Inga kommentarer: