torsdag, augusti 25, 2011

Bloggen

Min bloggdesign har blivit så knäpp och jag får inte rätt på den, så jag tror jag måste starta en ny blogg här på blogger. Den nya bloggen kommer jag nog inte att låta vara öppen. Åtminstone ska jag prova att bara ha inbjudna till att börja med :-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg skjønner at du tenker på at det fins mange konstiga typer der ute. Man vet jo aldrig, men jeg blir veldig lessen om jeg ikke får følge din blogg.Jeg har lest din blogg i mange år, og syns den er veldig fin. Du må gjerne titte inn til meg også.Hilsen Anne Grethe med familie :)).

Anne Grethe sa...

Jeg skjønner at du tenker på at det fins mange konstiga typer der ute. Man vet jo aldrig, men jeg blir veldig lessen om jeg ikke får følge din blogg.Jeg har lest din blogg i mange år, og syns den er veldig fin. Du må gjerne titte inn til meg også.Hilsen Anne Grethe med familie :)). bjerkebo.blogg.no

Kattalena sa...

Precis så jag tänker :-)
Men vad kul att du följt min blogg! Du har en väldigt fin blogg du också! Och nu har jag lagt till den på min RSS så att jag inte missar några av dina inlägg!

Självklart får du en inbjudan till min "nya" blogg. Men då behöver jag veta din mailadress så jag kan skicka inbjudan till dig. Min mail är kattalena at gmail punkt com

Det gäller alla som jag inte vet om som vill följa min blogg. Bara maila mig så får ni inloggning :-)

Kattalena sa...

Petra: Ja, jag har sett att många använder lösenordsskyddade inlägg. Men ibland känner jag att om man följer en blogg så missar man något där :-D.
Hehe. Jag skulle gärna ha en öppen blogg men vill inte riktigt att alla ska se bilderna. Det är ju många bilder man inte lägger ut just för att de kan vara "känsliga".

Svårt!!! :-)