lördag, juli 23, 2011

Lördag

Idag är det lördag och Elliott och jag steg upp halv sju. Vi har duschat och nu tittar vi på Pippi på TV. Idag ska jag gå och jobba, hann inte alls bli klar igår och ska vara ledig på måndag. Men innan jobb hoppas jag att vi ska äta lite frukost på Systrar och Bröder. Sen ska jag träffa Helene. Hon ska komma och hälsa på här i nya huset.

Här är massor kvar att fixa och det kliar i fingrarna på mig att sätta igång med än det ena och än det andra. Men denna helgen hinns det inte med så mycket. Idag är ganska fullbokad och imorgon ska vi åka till Steninge för en kusinträff. Det ska bli kul! Hoppas bara att vädret är OK! Det är framförallt skönt om det inte regnar :-)

Alla mina kläder ligger i tvätten, så tvätta ska jag också göra idag. Och jag längtar till jag får tid att planera lite i trädgården! Alla mina stackars blommor bara står där och väntar på att bli omhändertagna. Men snart snart har jag semester!!! Då ska det bli mycket gjort minsann!

Och jag läste nyss om det hemska som hänt i Norge. Fruktansvärt. Hur kan en människa vara så fruktansvärt galen och skjuta helt oskyldiga och försvarslösa barn och ungdomar? Jag blir så ledsen över att det finns så mycket våld och hat i världen :-(
Tur att det finns motsatsen också...

Nämen, nu tror jag minsann att Michael stiger upp! Då är det dags att göra sig klar för frukost och jobb denna lördag.

2 kommentarer:

mossfolk sa...

...och idag är det efit ;)

Kattalena sa...

Nämen! Har jag missat det!!! Undrar om jag ska sätta igång nu eller om det är fusk när jag missat 2 timmar :-)