måndag, juli 04, 2011

Bra söndag!

Igår var vi effektiva minsann, stor skillnad mot lördagen. Vi åt frukost och gjorde oss klara tidigt. Åkte till nya huset där Michael fick stanna kvar och fixa medan Elliott och jag åkte till Bauhaus. Mamma ringde och vi bestämde att Elliott skulle få komma dit kl 12 och vara där på eftermiddagen. Kanon!

Elliott och jag köpte ek-golv och två lamp-plafonder samt hyrde en tapetrivare. Sen åkte vi till nya huset där Michael tagit bort golvlister mm. Jag körde Elliott till mina föräldrar och sen hem och hämtade en massa, körde till K-rauta för att hitta tapet och klinkers. Hittade tapet men inga klinkers. Det blev ett par varv mellan nya huset och gamla huset och när jag kom tillbaka till nya huset var pappa också där och han och Michael hade börjat lägga golv.

Jag och pappa rev ner tapeter i hallen och badrummet. Michael la golvet.

Bortriven tapet


Nylagt golv

Annika och Rolf tittade förbi och sa hej och tittade runt i huset. Oscar var också med förresten. Han tycker nog det är konstigt i nya huset som inte har några möbler :-)

Vi jobbade i huset hela eftermiddagen. Hann med att lägga golvet och ta bort de tapeter som skulle bort i hallen. Det var bra jobbat! Sen åkte vi hem till mina föräldrar där vi blev bjudna på fantastiskt god middag (ankbröst, klyftpotatis, aprikossås, sallad och mozzarellasallad). Elliott hade inte sovit på dagen och var jättetrött när vi hade ätit klart :-)


Middagen framdukad och trött liten kille myser i filten

När vi kommer hem till vårt gamla hus så känns det som "vad gör vi här? vi ska ju bo i det andra huset nu...".
Det är en väldigt underlig känsla, men himla trevlig eftersom det visar hur mycket vi tycker om vårt nya hus! Tänk nu är det bara 4 dagar kvar tills vi ska flytta!

7 kommentarer:

VellingeMamma sa...

Var ligger nya huset någonstans?

Kattalena sa...

I Bunkeflostrand :-)

Anonym sa...

Tänk att det redan är dags att flytta. Vad fort tiden har gått. Det ska bli så jättespännande att få se ert nya mysiga hus.

Kram Becka

Kattalena sa...

Ja, äntligen!!! Titta gärna förbi efter fredag när flytten har gått :-)

Anonym sa...

Ja, jättegärna. Vi kanske går på en promenad i helgen. Tycker det är jätteroligt att ni kommer till Bunkeflo :-)
/Becka

Kattalena sa...

Ja, det tycker vi med!!! Titta gärna förbi i helgen!!! :-D

Helgi sa...

Bra jobbat!

Skulle du vilja skriva lite mer om hemmafixandet på ett byggforum? Jag kan erbjuda en morot. Hör av dig till mig på mejl, helgibyggla@gmail.com så berättar jag mer!

Vänliga hälsningar
Helgi