söndag, juni 12, 2011

Uppdatering

Nu har det varit lite svårt att hinna med att uppdatera igen :-)

I tisdags var det första dagen på jobb efter långhelgen.

På kvällen var vi inbjudna till Mires studentfest där de bjöd på hur mycket gott som helst i en stor buffée. Massor av släkt och vänner var där!

Det var jättemånga där och jätteroligt att träffa alla. De har börjat få ordning i trädgården nu efter husbyggandet.


Mycket fint har det blivit i deras trädgård nu

Elliott var stormförtjust i studsmattan och befann sig där ute mest hela tiden :-). Han hoppade i flera timmar. Trots detta lyckades han hålla sig vaken hela vägen hem och somnade inte förrän efter 23 på kvällen. Sötskrutten!

Hopp, hopp själv och i sällskap av andra hoppare

I onsdags var Åsa min personal shopper och gick med mig ut på stan en runda för att hitta klänning. Hon var jättebra på att hitta grejor till mig och jag provade alla möjliga olika klänningar. Hittade två som jag köpte! Det var kanon! Jätteroligt att gå på stan med henne.

Efter jobbet åkte Michael, Elliott, mamma och jag och tittade på vårt nya hus. Mamma såg efter Elliott medan Michael och jag gick runt och mätte i huset. Efteråt åkte vi hem till mina föräldrar och vi stannade kvar hela kvällen. Vi åt pizza och såg på tv och hade det väldigt bra! Fick smaka flera goda ostar också! Speciellt Gruyeren var fantastiskt god.

I torsdags var vi på vårlunch med jobbet. Vi åkte till Salt&Brygga där vi bjöds på jättegod mat! Efterrätt fick vi också, jag tog morotskaka. Mycket gott & trevligt. I vanliga fall brukar vi spela kubb och sånt efteråt men det var så dåligt väder (regn och blåst) att vi hoppade över det. Det ska vi göra en annan dag istället när vädret är fint. Mina föräldrar hämtade Elliott på dagis och vi åkte hem till dem efter jobbet. Annika var där och hälsade på också men gick strax efter att vi kom. Mina föräldrar bjöd på min favoriträtt stekt fläsk med löksås och potatis. Mycket mumsigt! Och efteråt fick vi chokladpudding. Mmmmm... så gott!

På fredagen var det delårsrevision på jobbet och jag fick ännu en mycket god jobblunch. Denna gång på Brogatan. Trevligt! Jag hade glömt min mobil hos mina föräldrar dagen innan och mamma var snäll och lämnade den till mig på jobbet, hon skulle in till stan. Hon hade med sig 4 havskräftor till oss! Efter jobbet hämtade jag Elliott och vi gick till Mobilia och köpte lite ostar att äta på kvällen. Vi mumsade i oss de goda havskräftorna och räkorna och sen även ostarna :-)

På lördagen åkte vi till Lutz för att titta och äta frukost. Det stod på hemsidan att restaurangen öppnade kl 10 men den öppnade först kl 11. Så vi fick gå runt i en timme först. Jag tycker att det är jättekul att gå där. Gav massor av inspiration minsann! Blandannat ska jag skoja till Elliotts säng, sy lite grejor till den. Vi åt mycket god frukost och tittade på Elliott som busade runt i lekrummen. Han tycker att där är hur roligt som helst. Jag tror tom att det är roligare där än på IKEA.

På söndagen tog Michael, Elliott och jag en cykeltur till en lekplats där vi träffade Lina, Astrid och Sigrid. Det var kul att träffa dem! Sen cyklade vi till Pildammarna och fikade och så åkte vi till spindellekplatsen där Elliott sprang runt och busade.

Elliott åker på den stora spindelrutschkanan

Efteråt cyklade vi hem till mina föräldrar och fikade på räkmacka och bullar. Michael cyklade hem innan fikan för att handla och klippa gräset. Mamma cyklade med Elliott och mig hem. Det var himla trevligt med cykelsällskap. Elliott älskar att åka cykel! Han sov inte på dagen och somnade i soffan vid sju-tiden. Sötskrutten!

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Oj så mycket bilder! Härligt med studsmattan... fast lite läskigt utan nät tycker jag.
Och så mycket ni kalasar. Jag tycker att ni har haft besök eller besökt någon nästan varje gång och alltid äts det något gott :)

Kattalena sa...

Hehe, ja roligt med studsmatta! Håller med om att det är lite läskigt utan nät men lite bra också. För jag ser framför mig hur de hoppar och studsar och fastnar i nätet eller slår sig i stolparna :-)

Ja, oj vilken kalasig sommar det har varit! Och mycket mumsig mat! Himla trevligt :-D