torsdag, juni 23, 2011

Torsdag

Idag är jag verkligen jättetrött! Gick in och la mig hos lillskrutten vid 04.30 och sen har jag inte sovit mycket mer. Gullungen vaknade just när jag lyckats somna. "Rädd" sa han och kramade mig jättehårt. Sen ville han inte släppa och det gjorde inte mig något för det var jättemysigt :-D
Riktigt stor kram, tills han somnade om. Jag kunde inte somna.

Sen vaknade han vid 06 pigg som en lärka och på ett strålande humör. Eftersom vi var uppe så tidigt han och jag så testade jag om han kunde duscha istället för att bada. Det gick jättebra. Han var så duktig och stod helt stilla i duschen medan jag tvålade in honom och så satte han sig ner när vi sköljde av tvålen (så han inte skulle halka). Superbra ju!

Igår var jag på lunch med Helene, vi gick till Espressohouse. Det skulle vi inte gjort... Hur som helst, det var himla trevligt och jag fick en riktigt spännande present!
Efteråt hämtade jag upp (Uppsala-)Annika som är här och hälsar på! Vi skulle hämta Elliott som passades av mamma och pappa och sen ha en helkväll tillsammans.
Men bara en stund efter att vi kommit hem så fick jag superont i magen och blev jättedålig... det gick inte över snabbt (det kan det ju göra ibland) så Annika fick åka hem till Kim (där hon bor) igen... Så himla synd och tråkigt! Dumma Espresso (måste ha varit det ju). Ska inte äta/dricka där mer!

Så jag tillbringade kvällen på tråkigt sätt. Michael hämtade Elliott och sen var det läggdags. Hade ont i magen hela kvällen. Blä! Och jag har fortfarande lite ont, men är på jobbet och så i alla fall.

Annika är här tom tur är nästa vecka också. Då ska hon nog bo hos oss, så vi hinner ju förhoppningsvis träffas då i alla fall :-)

Inga kommentarer: