onsdag, juni 08, 2011

Söndagskalaset

I söndags hade vi kalas för Elliott (igen). Denna gången var det Åsa, Jörgen, Becka, Josephine och Ingrid som firade honom.

Elliott har nu vanan inne att slita upp paketen och började leka med bokstäverna som han fick meddetsamma. Han fick hur många presenter som helst!!! Jättebra och roliga sådana! Tack allihop!!! Han fick en Big Bobby Car (den har han åkt omkring med hur mycket som helst sen han fick den), två jättefina tröjor (en med bamsefamiljen och en med siffror på), skum-siffror och magnetbokstäver samt en glid-matta (som sprutar vatten)!

Efter presentöppnandet åt vi mat och efterrätt.

Elliott och Joesphine lekte massor för sig själva och skrattade högt lite då och då. Så himla gulligt.


Glidmattan invigdes.

Det är en matta som det strilar vatten över så att den blir jättehal och man kan åka kana på den. Efter att först ha gjort misstaget att springa in i det iskalla vattnet och stå stilla, vilket gav en smärre chock och gjorde att Elliott gråtande sprang till Michael för att bli tröstad, så var den hur rolig som helst och både Elliott och Josephine sprang/åkte på den tills de var helt kalla.

Det var jättekul med kalas för lillskrutten! Elliott var sååå nöjd och glad hela tiden! Och han sjöng flera sånger högt för allihop :-D. Så himla gulligt!
Det var nog himla bra att vi hade träffats allihop bara några dagar innan för Elliott var så avslappnad och glad med dem!

2 kommentarer:

LYCKLIG MOR sa...

Vart kan man köpa en glidmatta? Verkar superskoj ju!

Kattalena sa...

Jag vet faktiskt inte? Men den var jätterolig! Fast det är nog lätt att halka och slå sig också så man får lära de små att ta det försiktigt och kasta sig på mage meddetsamma...