torsdag, juni 16, 2011

Allsång

Igår var vi hos mina föräldrar efter jobbet. Elliott var så glad så glad och det lektes med små bollar och stora bollar :-)Bus och lek i trädgården

Om det är lite konstiga färger och ramar på mina bilder så är det för att jag experimenterar med mobilens olika kameror... det är ju så många att välja på och jag kan inte bestämma mig för vilken jag tycker bäst om.

Vi blev bjudna på middag. Jättegod tonfisksallad med räkor, äpplen och ärtor. Mums! Och vi tittade på kl 20 hos mig eller vad det heter. Jag tycker att det är jättekul :-D. Sen fick vi chokladpudding också. Det är så himla gott!!! En av mina absoluta favoritefterrätter!


Så här fin var himlen när vi skulle åka hem.

Idag kom Åsa med en islatte till mig på förmiddagen. Den satt fint! Det var oväntat varmt ute. Vi lämnade en glad påg på dagis, han hade stora välkomstkommittén väntandes, hehe. Efter jobbet åkte Helene och jag till IKEA. Mina föräldrar passade Elliott. Embla och Frej var där också idag och skulle sova över.

Efter IKEA där Helene hittade en fin byrå som hon köpte så körde jag till Pildammsparken och mötte upp mamma, pappa, Elliott, Embla och Frej. De hade hittat jättebra platser längst framme vid scenen. Sen var det Allsång och Elliott satt och lyssnade hela tiden i nästan två timmar. Jag frågade lite då och då om han tyckte att det var roligt. Det gjorde han :-). Jag tycker också att det är kul! Emellanåt tyckte han nog att det var lite för högt, jag försökte hålla för öronen på honom så gott det gick. Hade inte alls tänkt på att ta med några hörselskydd eller så. Nästa gång ska vi nog försöka sitta på bra platser fast liiite längre ifrån scenen, tänker jag :-)
Det var verkligen tur med vädret, precis när det var slut började det regna. Men hela allsångstimmen var det uppehåll.

3 kommentarer:

mossfolk sa...

KUL med allsång! Vi har pratat en massa gånger om att åka till skansen, men det blir liksom inte av. Risken där är väl lite också att man blir stående jättelångt bak i folkhavet och skulle se mycket bättre på teve. Fast det vet man ju inte förrän man har provat... :)

Kattalena sa...

Ja, visst är det roligt!!! Jag hade också velat åka till Skansens allsång någon gång. Men kan tänka mig att man måste vara där bra tidigt för att få en plats som är OK :-)

Martina sa...

Sittplatser är i princip bara att glömma. Man får nog ta med sig en egen stol då :) Men vi har alltid fått bra ståplatser vid kanterna! Man ser ändå rätt bra tycker jag. Kramar / MK