tisdag, maj 03, 2011

Tips och idéer

Idag efter jobbet var mamma och jag på en grej som JM anordnat. Vi fick en stor tallrik med kyckling & baconsallad + ett glas cider. Efter att vi mumsat i oss detta så var det en tjej som står för alla JMs visningslägenheters blommor på balkonger och i planteringar. Hon berättade om bra växter, gav tips gällande krukodling ute och hon var verkligen jätterolig och inspirerande att lyssna på. Jag fick supermånga goda råd och idéer till mitt nya hus. Där är ju väldigt liten trädgård och en framsida där man bara kan ha krukor. Verkligen jättebra var det! Och de andra som också lyssnade på henne frågade en massa bra saker och var engagerade. Mycket trevligt!

Efteråt körde jag mamma hem och sen handlade jag på Coop. När jag kom hem möttes jag av en strålande glad Elliott. Underbart! Det är så mysigt att natta honom nu för tiden. Vi tar med en ficklampa och en bok (han vill i stort sett alltid läsa "listigt Alfons Åberg") och så håller Elliott ficklampan medan jag eller Michael läser. Sötskrutten.

På jobbet var det väldigt mycket att göra idag, verkligen fullt upp. Jag jobbade på och fick gjort en hel del men har massor kvar!

Inga kommentarer: