lördag, maj 07, 2011

Plantskolesafari

Jag och Elliott gick upp kl 06. Alldeles för tidigt, jag var sååå trött. Vi sjöng lite sånger, lekte med bokstäver och sånt innan vi åkte till Coop och köpte lite frukostbröd mm. När vi kom tillbaka åt vi en snabb frukost tillsammans med Michael. Sen dammsög jag lite i bilen innan jag körde iväg för att hämta upp Åsa.

Vi fick verkligen strålande väder till plantskolesafarin! Vi började med en tur till Tirup. Alltid lika fint och inspirerande!
Sen åkte vi till Flyinge plantskola som hade ovanligt mycket roligt. De hade tex massor av fruktträd. Vi måste ju ha lite frukter i vår nya trädgård! Funderar på ett pelaräppleträd och ett körsbärsträd med tre olika sorters körsbär på.


Vi hade redan innan bestämt oss för att prova Blentarps byakrog.

Så vi styrde vår kosa dit och åt en riktigt god lunch!


Vars en St Agur gratinerad ryggbiff. Mycket trevligt ställe!

Vi tittade in i Blentarps plantskola eller vad det hette.

Där hittade Åsa en mycket vacker vovve :-)

Sen var klockan redan halv tre (tiden flög iväg) och det var dags för Åbergs. Det är alltid kul!
Vi var ganska trötta vid det här laget så en fika var inte fel!

Det visade sig att vid bordet bredvid satt Ingrids släktingar. De kom fram och hälsade, jag hade tyckt jag känt igen en av dem men kunde inte placera henne. Sen när de frågade om vi var vi så såg jag ju direkt att det var de :-D. Lustigt. Vi har för oss att vi träffat dem på Åbergs en annan safarigång också.

Efter Åbergs åkte vi hemåt. Jag följde med och beundrade Åsas och Jörgens trädgård! Fick hälsa på vovvarna också och jag fick med mig några rabarber! Två riktigt bra Safariskivor hade Åsa satt ihop till mig också. Roligt! Det var en riktigt fin Plantskoletur!

2 kommentarer:

Sandra sa...

Vilka härliga bilder! :)

Kattalena sa...

Tack snälla!!! :-)