tisdag, maj 10, 2011

Huset är sålt!

Söndag:
Jag hade sovmorgon men kunde inte sova så länge, så kl 08 var jag uppe och då hade jag varit vaken ett tag. Ändå skönt att få dra sig lite såklart! Vi frukosterade som vanligt helgmorgnar. Mysigt! Sen ringde mäklaren och sa att nu är huset sålt. Tjohoo! Vi bokade tid för kontraktsskrivande kl 16. Då skulle jag eg träffa Helene men som tur var kunde hon ändra tid så vi bestämde kl 12 istället.

Elliott satt i soffan och halvsomnade vid halv-tolvtiden. Jag satte honom i vagnen och så gick vi till Folketspark för att träffa Helene. Trodde han skulle somna på vägen dit men inte, han var så vaken så :-). Vi mötte upp Helene och så gick vi till lekplatsen. Elliott var lite för trött för att busa så mycket men han åkte lite rutschkana, klättrade på rep och annat. Han fick en glass också. Sen gick vi till St Knutstorg och fikade. Elliott åt croissant och var hur glad som helst. Det gick super att fika ihop, vi satt där nästan en timme. Sen kom Michael och hämtade upp oss. Helene gick hem till sitt.

Vi åkte hem och gav Oscar mat. Sen körde vi till mina föräldrar där Elliott skulle få vara under kontraktsskrivningen. Sover som en stock.

Så han fick sova i en vagn hos mamma och pappa. Vi körde till mäklaren och skrev på avtalet med henne först och sen kom köparna och så gick vi igenom besiktningsprotokoll och skrev på avtalet. Så himla skönt! De verkade jättetrevliga och tyckte mycket om vårt hus. Det tycker vi om! Hoppas att de kommer att trivas här riktigt bra!

Det tog 1,5 h alltihop så det var tur att inte Elliott var med. Hade varit supertråkigt för honom. När vi kom hem till mina föräldrar igen hade Elliott just vaknat.
Vi blev bjudna på grillat och det var supergott! Första grillningen i år för vår del! Det blev starka korvar, fläskkarré, ris, tomatsås och aprikossås + sallad. Mums!!!
Vi stannade hela kvällen och tittade på mästarnas mästare och åt jättegod chokladpudding. Riktigt lyxigt! Så bra vi har det!

Och så skönt det är att vi nu kan fokusera på vårt nya hus. Inte behöva städa och fixa en massa mer med det huset vi bor i.

Måndag:
Idag har jag varit lite hängig. Känt mig trött och haft lite ont i örat och i magen. Trist. Men jag fick mycket gjort på jobbet trots det. Och vi fick veta när de olika artisterna spelar på Mute-festivalen på lördag. Det är så bra att de band vi vill se inte börjar förrän vid 19-tiden. Det innebär att vi har nästan hela lördagen ledig att gå runt i London! Fantastiskt! Vi var rädda att behöva gå på festival tidigt då den börjar kl 12 på dagen. Tänk att det redan är dags! På fredag åker vi till London. Det var över 15 år sedan jag var där sist.

Jag hämtade Elliott på dagis och han var jättesnorig. De hade fått torka hans näsa hur många gånger som helst, tjockt grönt snor... Hmmm.... kanske därför jag känner mig hängig? Ny förkylning på gång? Hoppas inte!
Michael kom hem och jag åkte iväg på meditation. Alldeles försenad då Michael kom hem lite för sent för att jag skulle hinna i tid. Meditationen var super! Jag kände att jag fick mer energi av den faktiskt. När jag kom hem så var det en glad påg som öppnade för mig :-D. Jag trodde att han skulle nanna redan så det var en glad överraskning att han var vaken. Jag nattade honom. Det tog lång tid... Först skulle vi läsa, sen sjunga en massa, sen ville han ha nässpray, sen dricka vatten... Sen låg han och sjöng sånger för sig själv tills han somnade. Sötnosen!!!

Nu är klockan alldeles för mycket och jag kommer säkert att vara trött imorgon också. Dessutom är jag hungrig...
Imorgon är det öppet hus på dagis, det ska bli kul att gå på det!

Inga kommentarer: