onsdag, maj 25, 2011

Elliotts lördagskalas!

Vi hade sån tur och fick sol och värme på lördagen då Elliotts födelsedag skulle firas! Elliott och Michael var i Folketspark några timmar medan jag fixade lite här hemma.
Allra först kom mina föräldrar, strax därefter Uffe och familjen (inte alla medlemmar var med) och sen kom alla de övriga nästan samtidigt. Kul att så många kunde komma på kalaset! :-)

Massor av presenter för Elliott att öppna!


Elliott läste instruktionerna till ena presenten noga!


Och de fina tälten och tunneln sattes upp och lektes med meddetsamma!Det kom många på kalaset (21 st) och Elliott blev hur uppvaktad som helst! Han fick kanonbra och roliga presenter av alla! Jag hade middagsbuffé med rostbiff, remouladsås, rostad lök, cornicons, marinerade kycklinglår och kycklinglårfiléer, fetaostsås, sallad på mozzarella och cocktailtomater med basilikadressing, ljummen fransk potatissallad med kapris och rödlök, couscousröra med röd pesto, sesambröd, brie och Primadonnaost och vindruvor. Det blev faktiskt riktigt gott! Roligt!


Efter maten var det tårta!

Inget kalas utan tårta :-)


Sen sjöng vi alla för en lycklig liten födelsedagsgris!


Nea var pigg och glad mest hela tiden!


Sen spelade vissa av oss boccia!

Senare på kvällen spelade vi som var kvar wiii och "helt genialt". Elliott hade en helt underbar födelsedag och gick inte och la sig förrän jättesent! :-)

4 kommentarer:

mossfolk sa...

Vad härligt det ser ut med sommarkalas.
Men tre år! Då är man ju inte så liten längre (eller allt är ju förstås relativt :). Jag tycker inte att det var så väldigt länge sedan det var bebisbilder här på bloggen :)

Kattalena sa...

Ja, jag känner precis likadant! Tänk så snabbt det gått!!! Stor kille nu och ändå så liten :-)
Vi hade verkligen tur med vädret! Dagen efter regnade det massor!

åsa sa...

Ja, sån tur ni hade med vädret! :-)

Kattalena sa...

Ja verkligen! Supertur! :-)