onsdag, april 13, 2011

Inte hunnit med

Nä, någon uppdatering har det inte blivit på ett tag. Har inte hunnit med... Men det kommer så småningom :-)
Gjorde EFIT i söndags, den kommer också så småningom.

Det jag kan säga är att vi jobbat och jobbat och jobbat med att få vårt hus rensat, städat och klart inför fotograferingen som var idag... Pappa har hjälpt oss massor med uthus och allt möjligt. Uthuset ser mycket mycket trevligare ut nu.
Mamma har passat Elliott och han sov hos mina föräldrar från söndagen - måndagen.
Då var jag med Åsa, Becka och Jörgen och såg Adele i Köpenhamn. Det var en jättebra konsert, hon har en fantastisk röst!!!
Michael blev tyvärr sjuk och kunde inte följa med.

Elliott var kvar hos mamma hela måndagen, medan jag hade semester och röjde och städade i huset. Stackars Michael har varit sjuk i en månad och nu har han feber och hosta igen. Har varit hos doktorn och tagit prov i halsen för att se vad det är för bakterier han råkat ut för. Jag håller tummarna för att Elliott och jag inte får denna nya förkylning...

Just nu är jag på jobbet och har drivor med papper att gå igenom, jag hoppas få undan högarna som ligger här på skrivbordet idag. Så att jag kan strukturera upp mitt jobb lite bättre sen!

Känns i alla fall skönt att vi är klara inför fotograferingen... så är det bara två veckor nu till visningen. Till dess ska vi rensa uthuset och källaren och göra lite fint i trädgården. Det är ju en lång påskhelg så det ska vi säkert hinna med! Sen efter visningarna kan vi ta det lugnt. Det ser vi fram emot, har varit lite för stressigt nu :-).

Inga kommentarer: