fredag, april 15, 2011

Eländiga förkylning

Michael är fortfarande sjuk. Det är över 4 veckor nu, stackars honom. Jag själv känner mig inte helt uppåt idag jag heller. Helt slut bara jag rör mig. Har sovit jättedåligt för det har kittlat så mycket i halsen. Hosta är inget kul. Önskar att vi kunde bli friska snart!

Men trädgården är fin inför fotograferingen idag i alla fall. Väldigt mycket tack vare pappas stora insats! Uthuset ser riktigt fint ut och han har målat trappan och på viktiga ställen på husgrunden. Ner till källaren är också väldigt fint nu! När jag kom hem från jobbet så tog jag en liten kaffe-fika med pappa och sen la jag ut kantstenar runt rabatterna. Flyttade ölandsstenar med hjälp av både Elliott och pappa. Elliott hjälpte till ända tills han såg en massa gråsuggor under en sten. De var läskiga tyckte han så efter att han sett dem gick han inte dit mer :-)

Planterade några krukor och städade utanför uthuset och tog undan på framsidan också. Körde en hel hög kompostgaller till tippen.

Vi fick se fotona från inomhusfotograferingen i onsdags. De blev riktigt bra! Det huset skulle vi kunnat tänka oss att titta på ;-)

Nä, nu ska lillskrutten få lite frukost innan vi går till dagis/jobbet. Fy vad det känns tungt att gå iväg till jobbet idag. Är helt slut. Tror att lördag får bli en riktig vilodag och så får vi ta nya (inför visningen) tag på söndag. Behöver en lugn dag, det var länge sen sist :-D

1 kommentar:

Martina sa...

hahah, aaahw lilla Elliott! Inte lätt med läskiga gråsuggor!