torsdag, april 28, 2011

Det var ju bra

Bra att jag gick till doktorn igår. De konstaterade att jag har lunginflammation så nu har jag fått penicillin. Jag tyckte jag kände mig bättre efter pillrena redan igår, men idag är jag inte lika säker. Tur att jag ska dit imorgon och ta en sänka igen så att de ser om det hänt något.

Det är ju så tokigt att vi ska ha varit så här sjuka i 6 veckor innan visningen. Det är stressande att ligga här i sängen och fundera på allt som behöver göras. Var jag än går ser jag saker som ska fixas. Tror jag måste ta och skriva en lista så att vi kan prioritera bara det absolut viktigaste... Det är 14 st inbokade för visning nu. Spännande!

I källaren håller hantverkarna på att lägga klinkers på golvet och måla trappor och lister. Hoppas att det blir bra! Det blir kanske inte supersnyggt men bra mycket bättre än innan. Och det blir rent på vägen ner till badrummet.

Nu ska jag försöka vila. Jag är väldigt trött. Var tvungen att köra iväg och köpa färg, fog och en pensel till källaren så att de kunde fortsätta sitt jobb :-)

När jag köpte ut mitt penicillin på apoteket på Mobilia igår så var mamma också där fast i blomsteraffären. Så vi möttes upp och jag fick en jättefin bukett blommor! Roligt att hon var där just då! Jag ringde henne nämligen på mobilen för att säga att det var lunginflammation (det hade hon misstänkt långt tidigare).

Buketten står nu i köksfönstret och livar upp tillvaron! Det är underbart med blommor tycker jag! I det nya huset ska jag försöka ha en planteringslåda med sommarblommor så att jag kan plocka in buketter hela sommaren :-D. Det får bli till nästa år då såklart! Jag har många planer!

I natt sov jag knappt något alls efter kl 02. Vet inte varför? Jag vaknade och hostade lite men det var inte så farligt. Sen kunde jag bara inte sova mer...
Elliott vaknade strax efter 06 så jag gick ner och badade honom. Det var skönt att hinna med det. Han hade inte badat på en vecka...

Nä, nu ska jag vila lite och friska till mig...

3 kommentarer:

Petra sa...

Usch vad trist med lunginflammation! Hoppas du kryar på dig snabbt nu när du fått medicin! Lycka till med husvisningen också! :-)

mossfolk sa...

Tråkigt, men tur att du upptäckte det! Listor är bra, det gör jag så fort det är flera saker som ska fixas. Listmänniska ut i fingertopparna :)

Kattalena sa...

Petra: Tack! Känner mig mycket bättre idag och penicillinen har börjat verka! Så skönt!

Mossfolk: Ja, det var ju bra att jag gick till doktorn... vem vet när jag annars skulle bli frisk!
Listor är kanon!!! Jag gör också alltid listor :-)