måndag, april 04, 2011

Arbetshelg med mycket hjälp!

Oj vad vi har jobbat med att rensa och röja där hemma i helgen. Både ute och inne. Michael och jag har rensat ut allt från ena källarhalvan, allt från uthuset samt rensat ut en hel del från andra källarhalvan och kört rundor med grejor till tippen. Vi har precis hur mycket saker och skräp som helst! Mössen hade haft kul i uthuset också. Bitit sönder dynor och annat.

Pappa har hjälpt oss massor. Han har murat trappa, släggat sönder betongklumpar på plintar, gjort rent med högtrycksspruta, flyttat ut frys och tvättmaskin och kört grejor till tippen. Jag fick också använda släggan och slå sönder en betongklump. Det var jobbigt men kul!
Det kändes som att vi fick gjort massor, trots det är det hur mycket som helst kvar...

På lördagen kom Karolina förbi med R-tan och Valborg. Hon hämtade en hundbur och hade med sig mumsiga passionstårtbitar från Hollandia. Det var soligt och varmt så vi fikade på terassen. Hon hjälpte oss att bära ut lite saker till bilen också, sånt som skulle till tippen :-)

På söndagen fikade vi på blåbärssmulpaj som jag gjort, då satt vi inne för det var inte så fint väder... Mamma var supersnäll och passade Elliott hela dagen så att vi andra kunde jobba undan saker. Elliott har det så fantastiskt bra med henne!
Vi åkte dit framåt kvällen och så hämtade vi pizza och stannade kvar tills det var läggdags för Elliott. Vi såg mästarnas mästare, det var roligt! :-)

Inga kommentarer: