söndag, mars 06, 2011

Sköna söndag

Idag steg jag och Elliott upp vid halv sju tiden. Vi la pussel och målade med akrylfärger (eller jag målade och Elliott talade om vad jag skulle göra...). Han är inte så glad för att måla själv. Till slut fick jag honom att måla en liten liten bild...
iPad ska också spelas på sådär på morgonkvisten.

När Michael steg upp gick jag och duschade. Åt bara en rostad macka till frukost för att inte vara för mätt inför bokbrunchen :-)

Halv elva började bokbrunchen hos Ingrid. Vi välkomnades av en sån här vitaminbomb.
mycket tjusig!

Ingrid hade dukat upp massor av gotter! Hon hade bla supergoda scones (mycket godare än de jag gör). Jag har fått receptet :-). Och mumsiga ostar (det är aldrig fel). Det var jättemysigt och roligt att träffas och prata bok och annat.

Brunchbordet

Efteråt åkte jag till Coop och handlade. Sen in om Mobilia och hämtade ut Elliotts bok "Rosor i rabatten". Han blev jätteglad när jag kom hem med den :-D
Som om jag inte var mätt nog efter brunchen kunde jag inte motstå att köpa med två fastlagsbullar hem! Hehe. Efter att ha ätit upp dem så gick vi ut i trädgården hela familjen. Vi plockade undan lite grejor, räfsade löv och sånt. Elliott hjälpte till.
Lagade schnitzel med paprikasås, klyftisar och ättiksgurka till. Mycket mumsigt. Sen ville Elliott absolut!!! bada. Så jag offrade mig och badade med honom trots att jag duschat redan innan idag. Det är roligt att bada med honom. Vi sjöng massor med sånger idag. Och jag hade med hans skumgummibokstäver så att han kunde leka med dem i vattnet. Det var en höjdare!

Nattade honom en stund senare och nu är det dags att nanna själv också! När vi nästan hade somnat Elliott och jag så sa han "Roligt sova mormor och morfar". Hehe. Det har han sagt flera gånger sen han sov över där. Sötnosen! Jag sa att han ska få sova över där snart igen :-)

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Mmm, massor med gott... Och det där sconesreceptet, får man tigga det?

Kattalena sa...

Ja, det var verkligen mycket uppdukat på det frukostbordet :-D

Absolut! Jag ska lägga upp sconesreceptet till helgen efter att ha test-bakat det själv!