torsdag, mars 31, 2011

Nyklippt

Ja, då har jag klippt av håret igen. Det var länge sen sist! Så länge jag tänkt att göra det... nu blev det av. Men jag är inte helt säker på att det är så himla fint... men väldigt skönt är det! Slipper tovor när Elliott "håller hår" och slipper förhoppningsvis fixa så mycket med det. Ganska skönt att inte alltid ha hästsvans :-)

Det var en mäklare här och tittade på vårt hus idag. Det var intressant och bra! Hon gav en hel del tips och vi tror nog att vi ska anlita henne faktiskt. Det kändes att hon tyckte om huset och det är viktigt tycker jag! Men nackdelen med vårt hus är att det är så litet (89 kvm) och att det har badrum i källaren och bara två sovrum. Men ett fint badrum vilket är ett plus. Och hon gillade verkligen vårt lilla hus i trädgården + trädgården i sig. Det var trevligt. Hehe.

Men oj! Vi har inte lång tid på oss att röja undan här. Man måste fota om 1,5 vecka om man ska kunna ha visning i början på maj. Och redan det är sent eftersom vi ska flytta 1 juli. Folk brukar oftast behöva 3 mån uppsägningstid. Vi får väl se hur det går!

Inga kommentarer: