torsdag, mars 31, 2011

Redan torsdag!

I måndags var vi hemma förkylda hela familjen. Jag var helt slut. På kvällen åkte Elliott och jag och firade min moster Annikas 60-års dag! Det var supertrevligt! Vi fick hur mycket god mat som helst. Först en tallrik delikatesser, sen oxfilé med potatiskaka, grön sparris och aprikossås. Efter det en tallrik med goda ostar, fikon- och kvittenmarmelad.

Sen fick vi även mumsig tårta till efterrätt!

Jag var hur mätt som helst :-). Elliott var lite blyg först men Annika hade köpt ett paket med magnetbokstäver och dem lekte han med precis hela kvällen.
Han hade hur roligt som helst.

Några personer hade gjort ett jätteroligt lotteri där man om man vann fick i uppdrag att bjuda Annika på olika upplevelser/saker. Jag vann att jag skulle ta med Annika på en sko- och möbelaffärsrunda, hihi. Minst tre sko- och minst tre möbelaffärer ska besökas. Roligt! Och Rolf hade ordnat ett musikquiz som också var kul!

I tisdags mådde jag inte så jättebra, ont i halsen, jättetrött och ont i magen. Men jag jobbade i alla fall och det gick bra. Elliott var hemma från dagis. Michael fortfarande hemma sjuk, men han fick nytt penicillin hos doktorn som förhoppningsvis ska hjälpa. När jag kom hem från jobbet så slipade jag lite spacklade hål i väggen och sen målade jag över dem. Som tur var har vi hittat samma färg som vi målade med från början så det syns i stort sett inte alls att där varit hål längre. Passade på att spackla några hål i väggen som jag missat tidigare. Lagade mat, middagsfridsmat.

Igår var det onsdag och jag kände mig lite bättre! Rösten var fortfarande kass men jag kände mig piggare och hostade inte lika mycket så det var ju bra.
Gick promenad med Oscar. Massor av vintergäck blommade i rabatten i parken.

Jobbade och efter jobbet var jag på meditations-/budskapskväll. Elliott var hos mina föräldrar där min moster Berit är. De hämtade honom vid 15 och jag kom inte iväg från kursen och kunde hämta honom förrän närmare kl 21. Var lite stressad att jag blev så sen, men det hade jag inte behövt vara för när jag kom hem till mina föräldrar så var den en jättenöjd och glad liten Elliott som var där och hade hur roligt som helst. Och det verkade de övriga också ha :-).

Jag blev bjuden på jättegod mat! Stannade kvar och pratade och åkte inte hem förrän närmare kl 22. Det är så roligt att Elliott har det så bra där! Han ville inte åka hem.
Hemma så nattade jag lillskrutten och tror nog att jag också somnade till trött som jag var :-)

Idag ska jag jobba och sen klippa mig. Efter det kommer en mäklare hit och ska titta på vårt hus.

Inga kommentarer: