onsdag, februari 16, 2011

Tisdagen

Igår hämtade jag Elliott hos mina föräldrar efter jobbet. Michael kände sig risig så jag körde först hem honom och Oscar. Min moster Annika var hos mina föräldrar och hälsade på. Det är kul att hon träffar Elliott ibland också :-)

Elliott och jag stannade kvar hos mina föräldrar och fick jättegoda tacos till middag! Det var lyxigt minsann! De har förresten köpt en jättefin vit soffa som var superskön att sitta i. Elliott och jag kom hem vid halvnio tiden. Michael och Oscar låg och sov... Jag hade fått med mig rester av tacos och det blev Michael jätteglad för. Jag lagade till det och Michael och Elliott åt upp det gemensamt. Superbra ju!

Hittade förresten en bild från när Åsa var här och hälsade på mig och Elliott.
Här får han fina bokstäver & siffror av Åsa :-)

Idag har jag träffat den här söta lilla tjejen och hennes mamma på en fika :-)

Nu har jag just nattat Elliott, han somnade jättesnabbt! De berättade på dagis idag att han kan läsa nästan alla barnens/personalens namn. De har hjärtan med alla namn på och så får de gå fram och ta ett hjärta. Sen ska de ge den personen vars namn står i hjärtat en kram (gullig grej!). Elliott vet alltid vem han ska ge kramen för han ser alltid vilket namn det står. Sötskrutten!

4 kommentarer:

åsa sa...

Så skönt att jag lyckades pricka rätt med Elliotts present! :-)

Och så söt liten bebis du träffade idag!

Kattalena sa...

Ja, det var verkligen mitt i prick! :-D

Visst är hon söt! Hon ändrar utseende varje gång jag träffar henne.

mossfolk sa...

...och jag är förstås jätteimponerad över detta barn som läser så tidigt!

Kattalena sa...

Ja, han är rolig som älskar bokstäver och siffror så mycket! :-)