torsdag, februari 10, 2011

Flyger gör tiden!

I förrgår såg jag ut som en bulldogg... åtminstone på ena sidan. Jättesvullen. Igår var det lite bättre och idag ännu lite bättre. Men ont gör det fortfarande, speciellt i det skadade tandköttet. Igår sa jag till Michael att jag önskade att jag inte hade opererat ut tanden. Dyrt var det och ont gör det, men men, det är säkert bra att ha gjort det :-)

I förrgår efter jobbet så följde Åsa med mig hem. Vi köpte med oss några ostar att mumsa på och sen åkte vi och hämtade Elliott på dagis. När vi kom hem så gav Åsa Elliott magnetbokstäver och -siffror vilka han började leka med meddetsamma :-).
Elliott var på gott humör, lite blyg i början. Han visade dock inte hur bra han sjunger alla bokstavssånger och sånt, men när jag kom hem efter att ha kört Åsa hem så sjöng han både det ena och det andra. Hehe. Det var jättekul att Åsa var hemma och hälsade på oss! Vi borde ha såna träffar lite oftare!

Igår på jobbet hade vi möte med revisorn och en skatteexpert. Det var ett jättebra möte faktiskt. Mina föräldrar hämtade Elliott på dagis så Michael och jag jobbade heldag båda. Elliott hade varit glad hela tiden, fast när vi kom blev han lite kinkig, hehe. Men det gick över rätt så fort. Jag passade på att lägga lite pusselbitar och fika på lite coca :-). Trevligt!
På hemvägen handlade vi lite och sen åt vi middag och tittade på mästerkocken. Jag nattade sötnosen och sen var det läggdags för mig själv också.

Både igår och idag när vi lämnade Elliott på dagis så kom hans kompis rusande när han såg att det var Elliott som kom.
Han strålar verkligen av glädje när han får syn på E och hoppar och studsar och sen kommer han fram och klappar Elliott på håret. Så himla gulligt!!! Då blir man glad!

Inga kommentarer: