tisdag, februari 15, 2011

Brrrr

Fy vad det är kallt idag, jag är jättefrusen! Tur att vi har värmefläktar på jobbet, min går för fullt kan jag säga. Har inte tinat upp ännu!

Igår var dagis stängt och Michael och jag delade på ledigheten. Jag jobbade på förmiddagen och sen kom Elliott och Michael och mötte upp mig på jobb. Vi gick och åt lunch på Pizzahut. Elliott var jättetrött för de hade varit på ett lekland alldeles innan. Det ligger alldeles där vi bor och var visst jätteroligt. Trots att Elliott var trött satt han snällt med när vi åt pizza. Efteråt åkte vi hem och han somnade i bilen. Han sov ganska länge, jag försökte väcka honom men han somnade om i min famn, sötskrutten. När han vaknade var han superglad och vi hade jättekul där hemma. Kändes helt OK att åka på meditationskurs på kvällen eftersom jag fått vara så mycket med Elliott på dagen. När jag jobbar heldag så hinner jag ju knappt träffa honom om jag ska bort på kvällen.

Meditationskursen var lika bra som vanligt! Och god fika också.
När jag kom hem så nattade jag Elliott. Det känns fint att han är vaken när jag kommer hem.

I natt så sov Elliott i sängen hos oss. På morgonen låg jag inklämd mellan Elliott och Oscar. Det är OK så länge de ligger stilla :-)

Inga kommentarer: