fredag, januari 28, 2011

Vilken mysig fredagskväll!

Michael och Elliott kom och hämtade mig efter jobbet. Vi skyndade till Möllans ost innan de stängde och jag snabbshoppade några bitar ost och lite salami och prosciutto. Plus att jag köpte världens godaste marmelad, den på gröna tomater som jag upptäckte på ost- och vinprovningen.

När vi kom hem så dukade vi fram gotterna och tände ljus och satt i matrummet och åt allihop samtidigt som vi lyssnade på Adele's nya skiva. Den är så bra!!! Elliott diggade till den han med :-D. Vi satt och åt allihop länge och Elliott var med hela tiden och verkade tycka att det var jättemysigt. Sen tog han in iPad:en, sitt bokstavspussel och en liten tavla med bokstäver på och fortsatte sitta med oss.

Det är så roligt, jag målade bara några bokstäver som test på en tavla (ska göra en riktig så småningom) och den gillar han jättemycket. Tar fram den och säger bokstäverna.
Och nu har han kommit på att han kan lägga bokstäverna från bokstavspusslet på denna tavla och sen tillbaka på pusslet igen. Hehe.

Efter smått och gott myset så lekte han i sitt rum. Han är så gosig och kramig och han pussade både oss och Oscar. Love!!! ♥♥♥

Det har varit en jättemysig och bra vecka! Säkert mycket pga att vi varit hyfsat friska hela veckan. Det gör stor skillnad! :-)

3 kommentarer:

mossfolk sa...

Mmm, vad gott med riktig ostbricka. Det var alldeles för länge sedan känner jag...
Hur har det gått med Elliott och hjärtat?

Kattalena sa...

Ja, det är sååå gott med ost! Det kan man nog aldrig äta för ofta :-)

Vi var hos kardiologen med Elliott nu i veckan och han tittade på hjärtat med ultraljud. Allt såg fint ut. Så det ska vara helt lugnt! Jätteskönt!

mossfolk sa...

Vilken tur!!!