tisdag, januari 04, 2011

Nytt år!

Nu är det ett nytt år och det har börjat väldigt bra än så länge! I söndags så var Elliott hemma hos mina föräldrar på dagen. Michael och jag vi skruvade hyllor och hade oss i Elliotts rum så nu börjar det bli klart minsann! Vi hann inte med riktigt allt men väldigt mycket. Elliott älskar att leka i sitt rum! Han hade inte sovit alls på dagen men höll sig vaken till kl 20 då han somnade direkt vid nattning. Han sov ända tills kl 07 nästa morgon! Michael och jag tittade på Mördare okänd på kvällen och åt lite snacks. Mysigt!

På måndagen var det jobb. Det var mycket att göra men roligt. Det var första dagen på dagis för Elliott på två veckor. Han blev ledsen när vi gick men sen hade han haft hur roligt som helst! Han ville inte gå hem när Michael kom för att hämta honom på eftermiddagen. Åsa kom och mötte upp mig på jobb och så körde vi hem till Becka för den årliga julklappsutdelningen. Det var himla mysigt! Becka bjöd på glögg, pepparkakor med ost och rullar med saltkött och pepparrot i. Mycket mumsigt!


Josephine var jätterolig och glad och underhöll oss hela kvällen!

Vi bjöds på middag: jättegod gulaschsoppa med crèmefraiche och vitlöksbröd till. Och så mumsig efterrätt i form av chokladmousse med passionsfrukt till. Josephine verkade lika förtjust i passionsfrukt som Elliott. Sen delade vi ut 50:- julklappar till varandra :-)

Mina juklappar, Åsa provar mina öronmuffar!

Idag har vi jobbat och efter jobbet hämtade jag Elliott på dagis. Idag var han inte alls lika glad som igår... Han verkade trött och hade utslag runt munnen. Vi åkte och hämtade Michael på jobbet och sen körde vi hem till mina föräldrar.
Min bror Pelle och hans familj var också där för lite julfirande. Elliott fick en jättefin julklapp av dem, djur och djurstall i Playmobil.

Broderns fina familj, alla utom Ale är med. Kanske var det han som tog fotot? Jag känner inte igen att jag har tagit det själv :-D

Mamma dukade fram mumsiga tilltugg före maten. Till middag bjöds vi på oxfilé, klyftpotatis, pepparsås, vinsås, vitlökssmör och sallad. Supergott!!! Efter maten fick vi en massa goda ostar.
Det var jätteroligt att träffa allihop! Alla är så gulliga mot Elliott och han tyckte att det var toppen! Man märkte knappt att han var lite ur form.


Speciellt bra tyckte Elliott om att sitta mellan Mynta och Malva och "hålla hår" och bli serverad välling :-D


Att sitta hos Ale var också riktigt mysigt :-)

2 kommentarer:

åsa sa...

Fina bilder men oj så skojig jag ser ut med muffar på öronen! :-)

Kattalena sa...

Hihi, tack! Du är ju jättesöt med öronmuffar!!! :-D