måndag, januari 31, 2011

Muséet och ikea


Igår åkte vi till Muséet med Elliott och kom dit 11.30. Det visade sig att de inte öppnade förrän kl 12... Men som tur var hade caféet öppet, så det blev till att börja med en fika.

Fika är aldrig fel.

Sen gick vi runt på muséet. Elliott tyckte att det var läskigt att det var mörkt inne bland de uppstoppade djuren. Han ville helst inte gå in där.

Men akvariet tyckte han var väldigt roligt!


Mina fina pågar på väg hem från Muséet.

Jag hoppade av på Mobilia på hemvägen och köpte ett par mockasiner till Elliott, de han har är så slitna. När jag kom hem sov lillskrutten.

Vid 17-tiden åkte jag och Elliott till IKEA med Helene och Torkild. Elliott och jag lekte i de olika lekrummen medan Helene och Torkild handlade. Sen fikade vi och efteråt åkte vi hem. Elliott hade hur roligt som helst på IKEA! Det är hans favoritställe. Jag var väldigt trött efteråt, men vi hade kul Elliott och jag :-)

Idag har jag jobbat och det har varit möten mest hela tiden. Sen skyndade jag iväg till meditationskursen som jag verkligen tycker är otroligt bra och givande! Mycket god fika fick vi också. Två sorters bröd med goda pålägg till.

Nu har jag just nattat sötnosen och ska själv också gå och nanna. Natti natti.

Inga kommentarer: