söndag, januari 30, 2011

En mysig lördag!!!

Vi lämnade Elliott för passning hos mina föräldrar kl 12 igår. Då fick vi mycket gjort! Jag rensade hela sidogarderoben där uppe. Tog ut allt och gick igenom. Fick ihop två sopsäckar med skräpsaker, Myrorna fick en sopsäck med kläder och det blev en kartong med saker till loppis. Jag fixade även med alla julsaker så att de blir lättåtkomliga nästa år.
Trots allt som slängdes/gavs bort är garderoben fortfarande proppfull...
Men vi vet i alla fall vad vi har där.
Och jag hittade en pärm med fotonegativ som jag letat efter länge :-D

Under tiden jag garderobsröjde så städade Michael där nere, sen dammsög jag där uppe. Inte nog med det, vi fick även en stund över till att se ett avsnitt av "mördare okänd". Mycket trevligt! Vid 17-tiden körde vi och handlade och sen åkte vi hem till mina föräldrar.

När vi kom dit doftade det underbart gott och vi blev bjudna på fantastiskt god middag!

Lammrostbiff, potatis, tzatziki, grekisk sallad, vanlig sallad och oliver. Mmmmm... så gott!

Grekisk sallad har jag inte ätit på evigheter och det är ju så otroligt gott! Borde jag ha med som lunch på jobbet någon dag. Det är ju inte så svårt att göra. Ska jag försöka att komma ihåg att göra nästa vecka :-)

Vi stannade kvar hela kvällen och tittade på nyheter, trav och "americas funniest home videos". Det var kul och ett mycket trevligt avslut på en himla fin lördag!!!

Elliott gillar grissini, han vill gärna sätta ihop en som gått sönder...

Nu är det söndag förmiddag, Elliott sov ända tills kl 07 då jag gick upp med honom och Michael fick sovmorgon. Nu håller jag på att förbereda lite storfrukost.

Inga kommentarer: