tisdag, december 14, 2010

Luciamorgon

Igår var det lucia och det startade på dagis kl 06.45. Då var det samling och påklädning. Elliott var inte alls sugen på tomteluva men tillslut kom den på, efter att han fått ett litet ljus i handen :-)

Så fin han blev!!! De skulle lussa utomhus, så det var ju passande med en röd overall.

Jättesöta var de och sjöng hur fint som helst! Dock blev lillskrutten ledsen när han fick syn på oss och började gråta och ropa "mamma, mamma". Det var säkert jättekonstigt för honom att sitta där i cykelvagnen när vi stod så nära men ändå långt borta. Gullungen. En av dagisfröknarna plockade upp honom så han fick komma till Michael. Därför var Michael med i luciatåget en stund, hehe.
Fina små barn ute i -7 grader, sjungandes luciasånger.

Sen dukades det upp jättegod fika! Utomhus...

Lussekatterna var saftiga och mumsiga!

Det var dock väldigt kallt ute så efter en stund flyttade vi in och fikade klart. Mysigt!!!

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Så fina ni är! Och vad gulligt med alla små barn på luciafirandet. Det dagis där jag har vickat så mycket skulle också vara ute och jag är lite smått besviken över att jag blev sjuk och inte kunde gå och kika...
Perfekt ju med röd overall :)

Kattalena sa...

Tack, vad snäll du är! :-)
Vad synd att du blev sjuk just den dagen! De är ju så himla söta de små barnen. Men du får säkert se många små luciatåg om du börjar jobba på förskolan efter utbildningen. Jag tycker det verkar hur kul som helst att jobba på förskola!!!