onsdag, december 29, 2010

Ledig onsdag

Idag har vi semester både Michael och jag och det är himla skönt! Jag fick sovmorgon i morse och steg inte upp förrän 08.30. Very nice! Sen gjorde vi oss iordning och åkte in till stan. Vi åt frukost på Espresso, det var mysigt.

Elliott tyckte inte om när hans macka gick sönder. Då blev han ledsen... Han fick marshmallows från vår chokladmjölk. Dem gillade han, men när jag bet av en bit av hans ena marshmallow så sa tyckte han att den gått "sönder" och började gråta igen... En sån tok :-). Han hämtade sig dock fort.

Efteråt gick vi in om jobbet för Michael skulle byta backup-band. Åsa var där och jobbade. Elliott gav henne en kram när vi gick därifrån.

Vi gick på stan och letade present. Elliott fick hoppa i hopptornet på Triangeln vilket han uppskattade. Efter att ha köpt vad vi skulle så gick vi mot bilen.
Vi gick förbi konsthallen.

Det här var ett riktigt tjusigt naturligt konstverk. Passade fint på konsthallen.

Det här med att Elliott inte ska sova på dagen, det är nog ingen bra idé :-). Här är vi på väg mot bilen vid 13-tiden.


Pigg och vaken lillskrutt med istapp i handen.


Två minuter senare... Hihi, han somnar på de mest märkliga ställen fortfarande med istappen i handen!

Elliott sov vidare genom bilresan hem och sen i soffan. Vi fick väcka honom när vi skulle åka och hälsa på Lina, Marcus, Astrid och Sigrid. Det var första gången vi träffade lilla Sigrid som bara är 8 veckor gammal. Hon var jättesöt! Vi fick fika på lussekatter och pepparkakor (som Astrid varit med och bakat). Mycket mumsigt!
Astrid hade ett bokstavs- och siffergolvpussel som Elliott var sysselsatt med hela tiden vi var där. Han ville inte gå hem... Hehe.


Elliott satte sig så fint hos Oscar. Var tvungen att ta en bild. Våra två sötnosar!!!

Inga kommentarer: