fredag, december 17, 2010

Bläää...

Idag har Elliott maginfluensa... Jag är så rädd för det! Jag är verkligen världens sämsta mamma när det är magsjuka i huset. Tur att Elliott har en så bra pappa!!! Han tar hand om allt. Jag var på dagis och hämtade hem alla Elliotts kläder. De sa att halva personalen och massor av barn är magsjuka nu. Så det är väldigt smittsamt. Vi har försatt oss i karantän i vårt hus. Ingen av oss går och jobbar och riskerar att smitta ner någon annan. Jag har isolerat mig på ovanvåningen, men det är nog försent smitt-mässigt. Men jag skrämmer upp Elliott om jag är med dem så det är bättre att jag håller mig undan när det går. Jag önskar att det inte fanns såna vidriga sjukdomar...

Så så är läget här idag. Ikväll är det julfest i Köpenhamn, den missar vi. I morgon är det meditation, sista gången, den lär jag missa och så är det nalle konsert. Är nog inget vi ska gå på heller... 2 dagar efteråt smittar det ju.

Nästa vecka är det julafton. Jag vill inte ha Elliott på dagis alls den veckan, de blir bara sjuka hela tiden... Pratade med mamma som egentligen skulle ha passat honom idag, hon sa att han kan få vara hos dem på måndagen och tisdagen. Jättesnällt! Så kanske han är frisk till jul!

Själv mår jag också lite konstigt...

Inga kommentarer: