torsdag, november 06, 2014

Mumsmums, katter och jobb

I tisdags råkade jag väcka både mig o Elliott en timme för tidigt :-D. Jag som var så trött och ville sova mer. Elliott vaknade 02.30 på natten och ville stiga upp för att han hade drömt tre mardrömmar o ville inte drömma fler... Efter ganska lång tid somnade han igen. Så han skulle behövt sova den där extra timmen. Fattar inte ur jag kunde se så fel på klockan... Elliott var taggad inför skolan och vi åkte iväg med honom och Lenny. Sen vidare till jobbet.
Josefin hade med sig fingerkakor (halloween). De var mumsiga!

På lunchen följde Åsa med mig hem för att träffa kattungarna! Vi hämtade med oss lunch från diPenco och det var jättegott!
tapaslunch
Åsa hade med presenter till katterna och busade med dem och fotograferade dem. De gillade sina presenter och så kul att Åsa är så förtjust i katter! Det var skoj att Åsa hängde med hem och jag var glad att få träffa katterna på lunchen!

Sen åkte vi tillbaka till jobbet och jag jobbade till fem ungefär. Jag var så trött och ögonen var alldeles torra. Så jag tog bussen hela vägen hem (istället för tåg och buss som jag brukar) så att jag kunde blunda och vila lite. Väl hemma hade Michael fixat mat. Han hade lagat lammstek, potatisgratäng, sparris, getostsås och vitlökssmör. Det var massor med mat så han bjöd även in Lennys familj att äta med oss och det var jättegott och trevligt och när vi ätit klart gick jag hem och jobbade hela kvällen tills jag gick och la mig. Elliott sov hos Michael.

I onsdags vaknade jag 05.45 av att Elliott spelade wordfeud med mig och det bippade till i telefonen. Han var alltså tidigt uppe och kom över till mig vid 07. Då var han hängig och hade ont i magen och ville inte gå till skolan. Han tyckte att kunde få vara hos mormor och morfar denna dag :-). När vi satt i bilen kom vi på att Elliott såklart var hungrig! Han var ju uppe hur tidigt som helst... Väl i bilen sa han att det kurrade i magen :-). Tur att han fick frukost meddetsamma vi kom till skolan. Att jag aldrig lär mig, när han är hängig så är han oftast hungrig men verkar inte förstå det själv så han säger inget och jag tänker inte på det.

Jag åkte till jobbet och hade möte och vi har äntligen fått ihop en sammanställning av resultatet. Så vi är ett steg närmare mål. På lunchen handlade jag kattmat och köpte med hamburgare med hem och gick över med en hamburgare till Michael som jobbade hemma. Jag jobbade också hemma efter lunch. Lennys mamma hämtade Elliott tidigt och lämnade honom till mig vid tre och då tog jag paus och löste korsord med honom tills det var dags för kollektiv-matlagning. Men när jag kom ner så sa de att det var ok om jag ville gå upp och jobba för de var många nog att fixa maten :-). Så snällt! Elliott hängde med mig och byggde en koja i sängen och låg där och spelade iPad medan jag jobbade.
Vi gick ner till matsalen när det var dags att äta och det var fransk fiskgryta med potatis, aioli och nybakade bullar. Efter maten löste Elliott och jag korsord tills det var dags att nanna.

Idag är det torsdag och jag har varit på jobbet. På lunchen var Michael och jag på Rosegarden. Det blev en snabblunch för sen hade jag och TS telefonmöte med VDn om resultatet och det gick nog bra. Bokade på och hade mig efter mötet och tiden bara flög iväg! Plötsligt var det dags att gå hem och mata katterna innan jag skulle åka till mina föräldrar. Skjutsade Idas mamma till Hyllie på väg till mina föräldrar. Mamma och pappa hade hämtat Ida och Elliott på skolan. När jag kom dit så fick jag ett armband som Elliott och mamma gjort till mig. Fint!
Vi bjöds på middag och det var riktigt lyxigt med färsk hummer (hur god som helst), mandelmusslor (alltså inte kakor utan riktiga kokta musslor, väldigt goda i smaken och sega i konsistensen) och sen vitlöksbröd och tonfisksallad med äpple och ärtor. Mums mums!
mandelmusslan
Vi tittade på film när jag var liten (typ 4-6 år någonting), så kul att se! Jag har fått med mig filmen hem (på datorn). Skoj!

Jag har tagit fram min gamla systemkamera som har repor i linsen och är lite konstig. Men den tar mycket bättre bilder än någon av mina småkameror. Så jag ska försöka ta mig i kragen och använda den lite oftare. Ikväll tänker jag inte jobba (den timme som är kvar innan jag ska nanna). Det tycker jag att jag kan unna mig att inte göra. Lite fritid får man väl ändå ha. Så jag gosar med katterna och bloggar detta inlägget och kollar på dokumentären "Att skiljas" på TV.

Och så några kattbilder såklart!!! :-D







1 kommentar:

Anne-Grethe sa...

Åh så nydelige kattene dine er.Det må være deilig å få dem i huset.Det blir så tomt og stille når man ikke har noen dyr i huset.
Lykke til med dine to små "barn" :-)