lördag, oktober 25, 2014

Veckan som varit

Den har bara flugit iväg, fattar inte att det redan är helg??? Det har varit väldigt mycket jobb, årsbokslut är krävande...

Måndag:
Jobbade på kontoret, kände mig förkyld och trött. Oj vad det är mycket att göra! Vi hade ett roligt måndagsmöte men fick inte se någon musikvideo för vi fick inte ljudet att fungera. Efter jobbet hämtade jag Elliott och vi åkte hem. Jag kokade lite makaroner till Elliott och Michael hade stekt halloumi ´så han kom över med det och så åt vi denna delikatessmåltid. Sen var det dags för Elliott och Michael att åka till dansgympan. Jag jobbade under tiden. Efter gympan kom Elliott hem till mig och sov här, efter nattning så jobbade jag hela kvällen.

Tisdag:
Elliott och jag var uppe tidigt och duschade innan vi åkte iväg till skola och jobb. Jag satt i bokslutsmöte större delen av dagen. Tog en trevlig snabblunch på Waynes Coffée med Catta på Triangeln. Ilade sen tillbaka och fortsatte att jobba. Gick hem vid 17 och Michael hade lagat lammfärsbiffar med potatisgratäng och en god kall sås till. Det mumsade vi i oss och sen gick jag hem till mig och jobbade hela kvällen.

Onsdag:
Jobbade på som vanligt och på lunchen träffade jag Becka och Ingrid för presentinköp till Åsa. Vi åt på Hai och det var gott! Skyndade sen tillbaka till jobbet och hade hur mycket som helst som jag ville hinna med. Jobbade till halv sex ungefär och sen åkte jag hem till mina föräldrar. Där fick jag en ordentlig paus och fikade på cola och jättegoda tapas. Mums! Och det var skönt att få sitta ner och inte tänka på jobbet. Vi åt supergod mat, potatisgratäng, marinerad kyckling med soltorkad tomat och oliver och en jättegod sallad med pumpafrön i. Kollade på TV och såg lite på Greys, vilket gav mersmak! Jag längtar tills jag kan koppla av med TV och film, ska ta en ledig dag när bokslutet är lite längre kommet. Elliott var glad och hade haft det bra i skolan och hos mina föräldrar och vi åkte hem efteråt och han sov hos mig.

Torsdag:
Lämnade Elliott o Lenny på förskolan. Skjutsade sen Michael till jobb och jobbade själv hemifrån. Jobbade superkoncentrerat och det var bara det ena problemet efter det andra som dök upp och behövde utredas och tog massor av tid och jag hann inte med det jag egentligen skulle gjort denna dag... mycket frustrerande. Hade ett läkarbesök kl 15.15 och efter det åkte jag och hämtade Elliott på skolan. Vi var sen ute i affärer i 2,5 timme för att hitta present till Michael, Lenny och till två kalas som Elliott ska på i helgen. Mysigt att vara ute med sötskrutten. Men oj vad trötta vi var sen och hungriga. Så Michael fick beställa och hämta pizza som vi åt när vi kom hem. Jag gick över till mig och jobbade när vi hade ätit klart. Jobbade till 00 och hann ändå inte komma till det jag borde ha gjort denna dag :-(. Kattjouren ringde och undrade om katterna kan komma på lördag och jag sa oj, jag trodde det var nästa lördag! Men jag sa att de var välkomna.

Fredag:
En natt med förkyldhet igen och på morgonen var jag snorig och har nyst hur många gånger som helst. Helt slut. Men idag fyllde Michael år men det firade vi inte på morgonen för det var för stressigt däremot fick Lenny en present, han fyller också år idag. Sen lämnade vi Lenny och Elliott på skolan. Sen bjöd jag Michael på en liten espressofrukost som intogs i väldig hast då Michael hade tid hos läkaren med Elliott. Själv gick jag till jobbet och kämpade på med allt och hade möte med TS och så kom Michael tillbaka och vi gick och åt lunch o jag tog tzatziki. Sen tillbaka till jobb och jobb jobb jobbade. Plötsligt var klockan så himla mycket och vi skyndade till skolan för att hämta Elliott och Lenny. Vi åkte allihop till djuraffär och köpte katt-attiraljer så de har kattlåda, skålar och kattmat när de kommer i alla fall :-D.

Vi åkte hem och Elliott gav Michael presenter (en filt och ett ljus) och det uppskattades :-). Jag gick hem till mig och försökte plocka undan inför katt-ankomsten imorgon. Sen åkte Elliott, Michael och jag till Krua Thai och åt middag för att fira Michael lite. Det var gott! Jag blev alldeles för mätt. Vi åkte hem efteråt och Michael fick lite presenter av mig och vi åt en liten bit ost med marmelad och lite nachos. Sen var det läggdags för sötnosen och han gick med mig hem för att sova.

Inte ett foto har tagits, men det blir det nog ändring på när katterna kommer :-D
Nu är det verkligen dags att sova.

Inga kommentarer: