1 st
tomat
1
kruka basilika
3 msk
dijonsenap
2 dl
vispgrädde
2 st
vitlöksklyftor
2 dl
crème fraiche
Salt,
peppar
2 dl
riven ost
1. Stek
filéerna i smör så de får fin yta
2. Skiva
tomaten tunt
3. Lägg
filéerna i ugnssäker form och lägg på de skivade tomaterna
4. Hacka
basilikan fint och strö över
5. Rör
ut dijonsenapen i grädden och pressa i vitlöken. Blanda med crème fraiche och
salta och peppra.
6. Häll blandningen över kycklingen och strö över osten.
7. Gratinera i 200 grader c:a 20 – 25 min.
Mycket gott blir det!!!
Servera med det du gillar som tex potatis, ris eller haricot vertes.
3 kommentarer:
Låter gott! Måste jag testa!
Jag också. Låter mumsigt. Känns lite lchf, fast utan potatisen då.
/Becka
Just det receptet brukar vi också göra. Gott och enkelt.
Skicka en kommentar