lördag, juli 10, 2010

Brunch, bad, bio och drinkar!

Idag unnade vi oss brunch på ett nytt ställe. Väldigt gott var det! På café "Element" mittemot Pauliskolan. Där kunde man grädda sina våfflor själv. Jag gjorde 4 st och hade socker på. Jättegoda!
Elliott var på strålande humör och åt brie, bröd och melon.

Han var dock klar före oss och ville ut och springa.
Så en av oss gick iväg med Elliott medan den andre åt klart :-)

Efteråt gick vi till lekplatsen på Kungsgatan. Elliott blev jättevarm, det var hur soligt och hett som helst!
Där var en rolig rutschkana.

Lekplats är kul!

Jag hade glömt min mobil hos mina föräldrar dagen innan. Det var ju bra för i denna värmen behövde vissa verkligen svalka sig med ett dopp i poolen! Vi åkte dit och Elliott fick ett bad!!! Det var väldigt välgörande och svalkande för pågen. Han somnade i bilen på vägen hem därifrån.

Vi grillade kött och halloumiaktig ost till middag. Åt det med sallad och bearnaisedippsås. Jag gjorde mig iordning och cyklade in till stan strax efter 17. Hade klänning på mig för det var otroligt varmt ute fortfarande! Mötte Åsa, Ingrid och Becka utanför Filmstaden. Vi skulle se Sex and the City 2. Min present från tjejerna! De köpte popcorn och läsk till mig också. Supergoda popcorn. Jag åt upp dem innan filmen tog slut. Jag har hört så mycket dåligt om filmen men jag tyckte den var underhållande och den kändes inte alls lång! Dessutom var det jätteskönt att det var svalt i biosalongen! Tyvärr råkade jag välta ut ett glas vatten på golvet, så det mesta i min väska var väldigt blött, hehe.

Efter bion så gick vi på Lilla Torg och jag blev bjuden på drinkar! Jag tog en Pina Colada som var helt fantastiskt god och tog slut på ett killevipp och sen en Strawberry Daiquiri (på bilden)

Vi hade en supermysig kväll och jag var hemma före 00 vilket jag uppskattar :-)

3 kommentarer:

åsa sa...

Hur ser jag ut på bilden?!?!? Mina ögon ser ju vilt stirrande ut! :-)

Kattalena sa...

Somrig och fin! Men blicken är lite skräckslagen :-D

åsa sa...

Ja! Blicken är läskig! :-D