söndag, juni 20, 2010

40-årskalas

Igår var det kalas och oj vad jag blev firad! Jag har massor med fina blombuketter överallt!
Vid halvtretiden kom Åsa och lämnade Emmi. Vi passade Emmi mitt i kalasandet igår. Fina Emmi som sov över och allt. Hon var sååå duktig!

Mamma, pappa och Berit kom vid fyratiden och hjälpte oss massor med att fixa fint i tältet, plocka fram saker och passa barn! Elliott blev så glad när de kom! Han busade massor med mamma på terassen, hoppade bland kuddarna och sprang runt.

Klockan 18 var det mesta färdigfixat och strax efter hade alla kommit! Det var kallt och blåsigt men ändå ganska skönt ute i tältet! Michael var barnpassare och det var han jättebra på! Han nattade både Elliott och Emmi och sen fixade han iordning i köket. På slutet var han med en stund ute i tältet hos oss andra också :-)

Vi hade beställt catering från CRC och det var jättegott! Cateringen fick jag i present från mina föräldrar! Underbart och sååå snällt! Det var himla skönt att inte laga all mat själv!
Min bror Uffe och hans familj sjöng en superfin sång till min ära! Och mina föräldrar hade med sig sånger och ordlekar som vi roade oss med hela kvällen. Jag fick hur många fina presenter som helst!

Försökte få till ett litet presentbord och nästan alla presenter kom med :-)

Elliott och Emmi delade studsmatta!

Tältet blev väldigt mysigt på kvällen när det var mörkt ute och regnet föll utanför!

Lyckliga jag som har en så fantastisk familj, släkt och vänner!!!

Imorse steg vi upp allihop samtidigt (kl 06.30) när Elliott och Emmi vaknade. Det var mysigt! Såna sötnosungar! Vi är lite sega men det känns ändå helt OK! Vi ska inte göra många knop idag. Skönt!

Nyvaknade små sötnosar!

Vällingtime!

När jag läste bok för Emmi ville Elliott också vara med.

Jag fick present från Michael. Han var så nöjd med sin present och jag hade ingen aning om vad det kunde vara.

Det var en iPad! Något som jag tycker är himla roligt med den är att man kan ha den som fotoram med bildpsel i! Nu är det ju inte det enda man kan använda den till såklart :-D
Ska bli spännande att uforska denna lyxpryl!

På förmiddagen kom Åsa för att hämta Emmi. Vi hade massor över från cateringen så vi bjöd på lite "frukostlunch" :-)
Vi var ute och gungade lite i hammocken också, det gillade Emmi! Och innan hon skulle gå hem så gav hon oss vars en kram och med Michael tog Emmi ut sin napp och så fick han en puss! Så sött! ♥ Jag fick ingen puss.

Nu är vi själva och Elliott sover. Jag har just serverat mig lite kaffe och kladdkaka.

3 kommentarer:

LYCKLIG MOR sa...

Men åh! Grattiskramar från mig!!!! Hurra hurra hurra i efterskott!!!!
Jättefina bilder,partytältet såg verkligen supermysigt ut, där skulle jag kunna tänka mig spendera några trevliga timmar ;-)
Ha de gott!

mossfolk sa...

GRATTIS i efterskott!
Ser ut att ha varit ett riktigt bra kalas. Och vad duktg Emmi var som fixade att komma in bland allt folk och till och med sova över! Ser så mysigt ut med barnen tillsammans :)

Kattalena sa...

Lycklig mor: Tack så jättemycket!!! Det var väldigt mysigt i tältet speciellt på kvällen när det blivit mörkt!
Mossfolk: Ja, det var supermysigt! Visst var Emmi duktig! Jag är verkligen impad! Själv hade jag tyckt det var jätteläskigt att vara på fest utan några nära och kära :-). De var så söta så söta, de fina, fina små barnen!