torsdag, maj 20, 2010

Blodprov

Idag var det läkarbesök igen (ftg hälsovården) och ännu ett blodprov. Provtagerskan stack fel på första försöket och så skyllde hon på mig... Hon sa SURT att "man får inte vara spänd, då går det inte". Sen stack hon i andra armen och det fungerade meddetsamma. Då säger hon "Se så bra det går när man samarbetar", som om jag skulle ha icke-samarbetat på något sätt??? Om det nu hade varit så att jag var rädd för blodprovstagning så hade jag ju inte blivit lugnare av att få skäll liksom...

Klockan är redan halv fyra, tiden har flugit iväg idag! Mina föräldrar hämtar/har hämtat gullungen på dagis så både Michael och jag jobbar hela dagen idag. Det behövs minsann :-)

Det ser ut att vara fantastiskt väder ute idag! Soligt och varmt. Skulle gärna varit hemma i trädgården istället för att jobba, hehe.

4 kommentarer:

mossfolk sa...

Hm, jag började snöa in mig i en lång kommentar om alternativ a och b och olika teorier...
Raderade det och skriver enbart slutsaten:
Även OM hon hade en väldigt dålig dag bör man kunna vara så proffisionell att det inte går ut över patienten. Fel yrkesval alltså.

Bara så :)

Kattalena sa...

Hihi. Ja, precis!
Visst det finns mycket som kan påverka ens humör och sätt. Men ändå lite oproffessionellt att skälla på sin patient utan anledning :-)

Ridgekatten sa...

Det var det värsta i undanflyktsväg jag hört!!
Jag är ju utbildad BMA och har jobbat länge som det innan jag blev journalist och jurist. Jag följer med dig nästa gång och knäpper dom på nosen och rycker in och sticker dig också om det behövs. ;)
Fy sjutton så dumt sagt.
Men jag ser många som är dåliga på att sticka när jag själv ska stickas. Dom brukar hata när jag påtalar att det går lättare om dom håller nålen eller röret eller sin egen hand si och så...
Snarstuckna typer!

Kattalena sa...

Du får följa med nästa gång ;-)
Kan tänka mig att de blir sura om du påtalar något... hehe.