måndag, februari 22, 2010

Puh!

I natt torkade Michael kräks, bytte lakan och sånt. Jag umgicks med sjuke sonen tills han verkade frisk nog att bada och sen lägga sig. Michael fick duscha (eftersom Elliott kräkts på honom) och jag badade Elliott under tiden. Det var en blek liten påg som badade, men vid gott mod. Sen gick vi för att lägga oss vid 03-tiden.

Jag kunde absolut inte somna. Så fort jag började känna att nu är jag så trött att jag somnar, gick pulsen upp och jag kände att "hjälp jag mår illa!". Så fick jag sätta mig upp, dricka lite vatten och så försöka lägga mig igen. Efter att misslyckats med att somna ett bra tag gick jag ner och satte mig i soffan. Oscar gjorde mig sällskap. Vi satt där tills klockan var halv sex då gick vi upp igen. Jag försökte sova men det gick inte. Fast halv sju lyckades jag äntligen somna om. Vaknade när Michael och Elliott gick upp vid halv åtta. Vi gick ner och att jobba var det inte tal om. Hade ju inte sovit alls. Skickade mail till några på jobbet om att vi inte skulle komma.

Somnade om och sov några timmar. Ingen hade fått mailet på jobb för mailservern funkade inte, hehe. Så de ringde Michael vid nio och undrade var vi var. Ernst hade vi helt glömt bort så han ringde också och frågade om vi inte skulle jobba... skämmigt! Men, men så kan det bli när oväntade saker händer.

Idag har Elliott ätit och varit pigg. Vi ringde och kollade med dagis men de vill helst att vi har honom hemma tills det gått 48 timmar efter senaste kräkningen. Och det är ju inte imorgon så han får vara hemma då med. Michael och jag ska jobba en halv dag var :-)

Nu är vi trötta! Och jag lite nervös såklart... Vi har i alla fall tvättat alla sängkläder, filtar och annat som varit utsatt i 95°. Lille grabben har varit pigg och glad, fast nu på kvällen blev han jättetrött och lite småspeedad på en och samma gång. Han fick gå och lägga sig redan 18.45 och det ville han verkligen. Han gick till Michael och fick sitta i famnen och så vinkade han "godnatt" till mig. De gick och la sig. Sötnosarna! Vad skulle jag gjort utan Michael? Jag hade ju såklart varit tvungen att klara av det själv. Men det är verkligen ingenting jag fixar speciellt bra. Igår fick jag stänga in mig en stund i matrummet för att komma till sans och våga mig ut och umgås med min son igen... En sån dum mamma jag är :-(
Tur att han har en sån bra pappa!

Och Tobbe gick promenad med Oscar och Ernst på stranden idag. Så himla snällt!

Inga kommentarer: