Elliott tyckte också att de var goda! Receptet och bilden nedan kommer från sidan mums.nu
Snabba frukostbullar
Recept på snabba frukostbullar utan jäst. Riktigt goda!
Tid: 20-30 minuter | Mängd: 6 bullar |
Det här behöver du…
4 dl vetemjöl1 dl grahamsmjöl
1 msk bakpulver
½ tsk salt
2 msk sirap
3 dl vatten
havregryn, vallmofrön, skalade sesamfrön eller solrosfrön till topping
1. Sätt ugnen på 200°
2. Blanda ihop mjöl, bakpulver och salt. Ta i vatten och sirap. Rör ihop.
3. Forma 6-7 bullar, lägg dem på plåt med bakplåtspapper.
4. Pensla med uppvispat ägg och häll på det du vill ha som topping
5. Sätt in i ugnen i 12-15 minuter.
Låt svalna och ät!
6 kommentarer:
Toppen! Det ska jag absolut prova. Kul med variation till sconesen :)
Hoppas att du kommer att tycka om dem! De var ganska kladdiga att rulla men det löste jag med lite vatten på fingrarna.
Jag hade på skalade sesamfrön, det passade jättebra. Men bullarna var väldigt söta, vilket jag iofs gillar, kakmonster som jag är ;-)
Det här var gott! Testade i morse som alla hjärtans dag frukost. Ett recept att spara!
Vad kul!!! :-D
Dom här va hur goda som helst! Jag hade linfrön och solrosfrön både i och ovan, så gott! Tack för dom perfekta frukostbullarna! :)
Oh! Det ska jag också testa att ta i! Bra tips och tack för kommentaren :-)
Skicka en kommentar