måndag, januari 11, 2010

Helgen och måndag...

I söndags var Åsa, Becka och Ingrid här. Vi hade julklappsutdelning! Det var jättekul! Jag hade lagat lunch och sen spelade vi spel och öppnade julklappar såklart! Jag fick jättebra julklappar! Två scarves (en lila och en svart), ett jättefint armband som Ingrid gjort, duschkräm och hudlotion, en ask mumsiga chokladtryfflar, tårtdekorationer (sockerpärlor och annat roligt). Och så fick jag en kruka pärlhyacinter och en duschkräm från bodyshop. Det var jättekul att spela spel! Vi spelade "Genialt".

Michael tog hand om Elliott hela tiden. Elliott var glad och sprang runt och busade. Han ville också vara med att spela men det gick ju inte så bra, hehe. Världens goaste lille pojke.

När alla åkt hem så körde jag till kyrkan på Fridhemstorget. Där träffade jag mina föräldrar och vi "sjöng ut julen". Det är jätterolig allsång som klart rekommenderas att gå på :-D. Hemma igen mumsade Michael och jag på ostar som blivit över sen i fredags samt kollade på ett avsnitt "Dollhouse". Kom i säng i tid också. Det är nice!
En himla trevlig söndag!!!

Igår var det måndag och jag lämnade Michael och Oscar på jobb och så åkte Elliott och jag och hämtade mamma som följde med oss på dagisinskolningen. Elliott var jättetrött och somnade på vägen dit. Han stiger ju upp med tuppen så det är inte så konstigt... Men han vaknade när vi tog ut honom ur bilen och gick in. Han såg nöjd ut och sprang direkt till kylen och magneterna. Sen till borgen. Deltog lite i sångstunden också, gjorde rörelserna till Imse vimse spindel.

Vi bestämde oss för att lämna Elliott själv och sätta oss i ett annat rum. Han brydde sig inte alls om att vi var borta, inte på länge. Men sen såg han lite vilsen ut och då gick vi ut igen. Det tog en liten stund för honom att hitta oss och då kom han fram till mig när jag tog en kopp kaffe. Så jag lyfte upp honom, han var inte lika glad längre så jag tror att han tyckte det var lite otäckt att vi varit borta. Trött var han också. Han kom och kramades lite extra många gånger efter det (mest med sin mormor då, hehe). På sångstunden satte han sig hos den förskolelärare som gett honom middagen. Gulligt!

Efteråt fick Elliott följa med mamma hem, han blev passad där resten av dagen medan Michael och jag jobbade. När vi kom för att hämta honom hade han haft det så bra och han var glad och go och trött :-).
Han sov sen hela natten från kl 20 till 05 utan att vakna däremellan.

Inga kommentarer: