onsdag, december 16, 2009

Flyger iväg gör tiden...

Har inte hunnit blogga eller titta på andra bloggar så mycket på sistone. Men här kommer en liten sammanfattning...

I söndags var Elliott och jag hemma hos Lina på julfika. Där var flera barn och deras föräldrar. Det var jättemysigt och vi fick supergoda lussekatter, pepparkakor och fudge. Mmmm... har bett om recept och ska försöka mig på lussekatter och fudge i helgen.

I måndags efter jobbet så var jag med mina föräldrar i Paulikyrkan och lyssnade på julkonserten som Heleneholmsskolans elever har (plus Malmöluciorna). Det var suuuperbra!!! De sjöng och spelade så fint och hade ett roligt program detta året! Bättre än förra.
Innan vi gick dit var vi och åt på T-bone. Det var supermumsigt.

Igår var mina föräldrar här och passade Elliott på kvällen. Michael och jag var på Playgrounds julmiddag vilken detta år intogs på Rådhuskällaren. Det var väldigt mycket att välja på, tom grisfötter som jag väl är den enda jag känner som tycker om :-D
Det var himla trevligt och blev inte så sent (vilket jag uppskattar).
Elliott hade somnat i soffan och låg fortfarande där och snusade när vi kom hem. Sötnosen! Allt hade gått bra! Så här låg sötnosen och sov i soffan när vi kom hem

Idag har det varit en väldigt jäktig och stressig dag på jobbet. Alla årsredovisningar blev helt klara och påskrivna och allt igår. Jag fick även lite utbildning i kassaflödesanalysen... Så kanske jag kan det nu? Tja för moderbolaget men inte för koncernen... Hur som helst så var det ett långt möte med revisorerna och jag hann inte med att boka en massa annat som jag behövde få undan. Så idag var det lite kaos för Åsa och mig. Puh! Får hoppas det blir bättre imorgon. Var ju uppe kl 05 för då steg Elliott upp. Jag ska ta morgonen imorgon också så jag ska minsann gå och lägga mig nu snart! Redan för sent...

Ernst husse tog med Oscar (och Ernst såklart) på strandpromenad på eftermiddagen. Jag är så himla glad att Oscar får följa med dem, så behöver inte jag ha dåligt samvete och slipper förlora dyrbar arbetstid. Hoppade över lunchen också, åt några lussekatter (sen gårdagens julmys innan julbordet) istället (tror jag åt 4 st).

Oscar var väldigt pipig igår, inte förrän jag la min kofta i stolen slappnade han av och slutade pipa...
tokvovven

Vissa fyller gärna på min presentpåse med sina klossar

Jag får gräva lite för att hitta dagens julklapp :-D

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Så söt han är, Oscar, med mattens kofta. Jag har inte heller alls hunnit med att blogga så mycket. Eller läsa andras bloggar. Därmed minskar ju förstås mängden kommentarer och det får iaf mig mindre motiverad, vilket gör att inläggen kommer ännu glesare.

God lunch men inte så värst nyttig kanske :)

Kattalena sa...

Hihi, tack visst är han fin vår lille vovve!

Det är ju så med bloggandet att det går lite upp och ner! Man hinner inte alltid med eller har motivationen, men så plötsligt blir det mer tid och roligt igen!

Jag är ju inte så beroende av hur många kommentarer jag får, hehe. Det är ju i stort sett bara du och någon enstaka annan som kommenterar i min. Jag skriver på ändå, mest för min egen skull :-D

Men jag är jätteglad för kommentarer! Tycker det är himla roligt att få dem och jag är jätteglad att du läser min blogg (och att du kommenterar så ofta) :-)